Vi er :

Foto: David Kiel

Lars Bo Andersen:

LB Andersen har siden han tog dramaleder uddannelsen på Herning Højskole i 86-87, medvirket i 60+ forestillinger. Først og fremmest på Det Hem’lige Teater, men også på scener som Jomfru Ane Teatret, vikingespillet på Lindholm Høje, Teater på Herrens Mark mmm har gjort brug af hans umættelige lyst til at optræde.
Han har også undervist, lavet gadeteater, instrueret, lavet events, været skør tjener og igen mmm.
I 2005 blev han involveret i opstarten af middelalderkroen Den Galende Gøgler, hvor han endte som overtjener og historiefortæller. Den Galende Gøgler fik prisen som årets bod 2005.
I 2007 lavede han i samarbejde med sognepræst Inger Margrethe Andersen (manuskript-konsulent) og teaterinstruktør Flemming Lindvang (dramatisk konsulent) ‘Ifølge Evangelisterne – En Forestilling Om Jesus’. I ca. 8 år turnerede han alene med den, indtil Elisabeth kom med i 2015 og en god forestilling blev meget bedre.
I forbindelse med reformations jubilæet lave han i 2017 sammen med musiker Linette Riber, Inger Margrethe Andersen og teaterinstruktør Lars Ditlev forestillingen ‘Det Sidste Ord Er Aldrig sagt!’ om Martin Luther’s kamp og samtid, som han og Linette optrådte med på skoler og i kirker. Fuld CV kan downloades her

 

 

Foto: David Kiel

Elisabeth Bech:

Elisabeth er konservatorie uddannet Organist, Pianist, og korleder (dirigent) og har siden barndommen arbejdet med sang og musik. Elisabeth synger og spiller samt bidrager med biroller i stykkerne.
Læs mere om Elisabeth her

 

 

 

Lars Ditlev Johansen - Skuespiller
Lars Ditlev Johansen, Skuespiller

Lars Ditlev Johansen:

Uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole. Spillet på et utal af de danske teatre bla. Odense, Aarhus og Aalborg teatre, hvor han har været tilknyttet i længere og kortere perioder. Han var en del af det faste ensemble på Jomfru Ane teateret nu Teater Nordkraft, i en årrække. Mindre filmroller i diverse serier og film; “Klumpfisken” og “Norskov” bla. Ved siden af sit virke som skuespiller er Lars Ditlev Johansen en meget brugt underviser af unge på Nordjyllands talent skoler og har arbejdet som konsulent for offentlige og private virksomheder i kommunikations øjemed. Og holdt en del foredrag om kropssprog.

 

 

Foto: David Kiel

Linette Riber

Linette er uddannet saxofonist- Læs mere om Linette her